Tube4Sun-specialist in daglichttoetreding

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier

Tube4Sun-specialist in daglichttoetreding

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier
Duurzaam materiaal
25 jaar fabrieksgarantie
Vrijblijvende offerte

Wilt u dakkoepels plaatsen in uw woning of bedrijfspand? Met de in Europa geproduceerde en gecertificeerde daglichtsystemen biedt Tube4Sun® een zeer uitgebreid scala aan betrouwbare en hoogwaardige daglichtsysteem op de markt. We maken gebruik van edele materialen en de beste productietechnieken. U haalt met het Tube4Sun® daglichtsysteem hoogwaardige technologie in huis waarvan u nog jarenlang de voordelen merkt!

Dakkoepels plaatsen

De loodvrije kristallen koepel is gekozen vanwege zijn sterkte, transparantie en de zelfreinigende eigenschappen. De vorm van de koepel is zo ontwikkeld dat deze maximaal daglicht opvangt in zowel zonnige als bewolkte omstandigheden. Dankzij ons productieproces en de slimme techniek is een lichtreflectie van 99,8% mogelijk gemaakt, waardoor u geniet van het gehele daglichtspectrum. Het is ook mogelijk om warmteverlies aanzienlijk te verminderen door dubbel beglazing toe te voegen (Isolatie ++) wanneer u dakkoepels gaat plaatsen. We garanderen de spiegelende werking van de coating in onze buis voor een periode van 25 jaar.

Tube4Sun is voor uw welzijn

Het gebrek aan natuurlijk licht heeft een onmiddellijke impact op uw gezondheid. Slaap, stemming, geheugen, leervermogen, immuniteit; de lijst met biologische effecten van licht is uitgebreid. Het beschadigt onze ogen, verstoort de slaap en de hormonale cycli en leidt tot een tekort aan vitamines en mineralen. Daarnaast vermindert het gebrek aan daglicht gevoelens van depressie, apathie en stemmingswisselingen. Wilt u ook dakkoepels laten plaatsen in uw woning of bent u werkzaam als architect en ziet u de voordelen van onze daglichtsystemen? Bekijk onze collectie lichtkoepels om de mogelijkheden te ontdekken.

Haal daglicht van buiten naar binnen

Door dakkoepels van Tube4Sun te plaatsen, haalt u het daglicht naar binnen. Dit zorgt voor visueel comfort, meer sfeer in uw woning en het voorkomt ziektes die veroorzaakt worden door kunstlicht. Tube4Sun verbetert uw humeur thuis of op het werk. Kortom, als we geen tijd hebben om vaker naar buiten te gaan, zorgen we ervoor dat we meer daglicht van buiten naar binnen halen. Ontdek de mogelijkheden voor het integreren van een lichtstraat of lichtkoepel.

Neem contact met ons op

0+
Projecten opgeleverd
0KwH
Bespaard
0
Jaren garantie
0
Uniek product
Lichtkoepel gang

Ervaar de voordelen

Vergroot uw wooncomfort door meer daglicht binnen te laten in uw woning. Plaats vandaag nog uw bestelling of neem contact met ons op wanneer u interesse heeft in het ontvangen van een offerte. Voor meer informatie kunt u ook onze brochure downloaden.