Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier

Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier
Duurzaam materiaal
25 jaar fabrieksgarantie
Vrijblijvende offerte

Met een Tube4Sun daglichtsysteem, controleert u de lichtinval bij een plat dak. Dankzij onze slimme techniek reguleert u zelf hoeveel daglicht uw woning of kantoorruimte betreedt. Bekijk onze brede collectie en ontdek de mogelijkheden voor het reguleren van de lichtinval bij een plat dak.

Houd de lichtinval bij een plat dak zelf in de hand met een daglichtdimmer

De kristalglazen lichtkoepel in uw dak vangt het natuurlijke daglicht op en buigt dit vervolgens om in de buis. Het daglicht wordt vervolgens door de buis naar het hart van uw kamer gevoerd. Daarnaast heeft u de keuze om een daglichtdimmer of armatuur te integreren in uw duurzame daglichtoplossing. Door gebruik te maken van kristalglas in combinatie met ons productieproces, hebben we een lichtreflectie van 99.8% mogelijk gemaakt. Wilt u ook dakkoepels plaatsen in uw woning of kantoorruimte? Voor meer informatie over de prijs voor een lichtkoepel in een plat dak of een andere duurzame daglichtoplossing, downloadt u onze brochure.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u een lichtkoepel plaatsen in een plat dak en ook de lichtinval reguleren? Wij maken het mogelijk. Bekijk ons assortiment en ontdek de mogelijkheden voor het installeren van een lichtstraat of een lichtkoepel. Vul ons contactformulier in bij interesse om een offerte aan te vragen. U kunt ook bellen naar +31 (0)346 769 098 of een e-mail sturen naar info@tube4sun.nl indien u een specifieke vraag of een uniek verzoek heeft. Wij voorzien u graag van de juiste oplossing.

Neem contact met ons op

0+
Projecten opgeleverd
0KwH
Bespaard
0
Jaren garantie
0
Uniek product
Lichtkoepel gang

Neem bij vragen contact met ons op

Bestel vandaag nog een van onze hoogwaardige dakkoepels en ervaar de voordelen van natuurlijk daglicht in uw woning. In onze brochure leest u meer over het plaatsen van een kristalglazen lichtkoepel in uw dak. Heeft u een groothandel waar u graag onze daglichtsystemen, zoals een lichtstraat of lichtkoepel, wilt aanbieden of bent u werkzaam als architect en wilt u graag met ons samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze duurzame producten, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)346 769 098. U kunt ook een e-mail sturen naar info@Tube4Sun.nl.