Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier

Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier
Duurzaam materiaal
25 jaar fabrieksgarantie
Vrijblijvende offerte

Vergoot uw wooncomfort door een lichtkoepel te installeren in uw dak. Natuurlijk daglicht draagt enorm bij aan een fijne sfeer in uw woning én verbetert uw gemoedstoestand. De missie van Tubes4Sun is het verlichten van ruimtes waarin geen traditionele ramen geplaatst kunnen worden. Heeft u in uw woning donkere ruimtes die u graag verlicht met daglicht? Het plaatsen van een lichtkoepel in uw dak is een duurzame oplossing voor meer daglicht in bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of badkamer. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en ervaar de voordelen van een daglichtsysteem.

Een lichtkoepel kunt u laten plaatsen in ieder type dak

Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht? In onze collectie vindt u lichtkoepels voor ieder type dak en elke geveltoepassing. De kristalglazen koepels zijn ongevoelig voor krassen, aanslag en verkleuring en gaan bovendien tientallen jaren mee. Om deze reden ontvangt u daarom ook 25 jaar fabrieksgarantie wanneer u een lichtkoepel in uw dak wilt plaatsen. Bovendien heeft onze kristalglazen lichtkoepel voor het dak een zelfreinigende functie, waardoor u weinig onderhoud hoeft te plegen. Wilt u onze dakkoepels aanschaffen voor in een schuin dak? Ook dit is mogelijk. Bekijk onze brede collectie voor het laten plaatsen van een lichtkoepel.

Neem contact met ons op

0+
Projecten opgeleverd
0KwH
Bespaard
0
Jaren garantie
0
Uniek product
Lichtkoepel gang

Neem bij vragen contact met ons op

Bestel vandaag nog een van onze hoogwaardige dakkoepels en ervaar de voordelen van natuurlijk daglicht in uw woning. In onze brochure leest u meer over het plaatsen van een kristalglazen lichtkoepel in uw dak. Heeft u een groothandel waar u graag onze daglichtsystemen, zoals een lichtstraat of lichtkoepel, wilt aanbieden of bent u werkzaam als architect en wilt u graag met ons samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze duurzame producten, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)346 769 098. U kunt ook een e-mail sturen naar info@Tube4Sun.nl.