Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier

Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier
Duurzaam materiaal
25 jaar fabrieksgarantie
Vrijblijvende offerte

Vergroot uw werk- of wooncomfort door een lichtkoepel in een plat dak te plaatsen. Tube4Sun biedt hoogwaardige daglichtsystemen aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Natuurlijk daglicht zorgt voor een aangename sfeer in een ruimte en draagt daarnaast ook bij aan uw gemoedstoestand en uw gezondheid. Wanneer u het grootste gedeelte van de dag binnen zit, bijvoorbeeld door uw werk, is het plaatsen van een lichtkoepel in een plat of schuin dak de ideale oplossing. Haal daglicht naar binnen door een dakkoepel te integreren in een plat dak of vraag ons naar de mogelijkheden voor uw type dak of gevel.

De voordelen van een kristalglazen lichtkoepel in een plat dak plaatsen

Wilt u een lichtkoepel plaatsen in een plat dak? Onze kristalglazen koepels worden in Europa vervaardigd van hoogwaardige materialen. Hierdoor hebben wij een lichtreflectie van 99.8% mogelijk gemaakt. Een dakkoepel van kristalglas in een plat dak laat het volledige daglichtspectrum door.  Kristalglas gaat bovendien jarenlang mee omdat het materiaal ongevoelig is voor aanslag, krassen en verkleuring. Hierdoor is het plaatsen van dakkoepels een zeer duurzame oplossing. In onze collectie vindt u een uitgebreid aanbod aan bolvormige of platte lichtkoepels die allemaal geschikt zijn voor het plaatsen in een plat dak. Twijfelt u welke lichtkoepel of lichtstraat het beste past bij uw wensen? Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden en variaties.

Vraag een offerte aan voor het plaatsen van een dakkoepel in een plat dak

Wilt u een dakkoepel integreren in een plat dak? Geniet van meer natuurlijk daglicht in donkere ruimtes en ervaar de voordelen. Plaats uw bestelling of neem contact met ons op voor het opstellen van een offerte. Zo bent u direct op de hoogte van de prijs voor een lichtkoepel in een plat dak. Vul het contactformulier in of bel naar +31 (0)346 769 098 om met een van onze medewerkers te praten. Wij vertellen u graag meer over onze duurzame, slimme daglichtsystemen. U kunt bij interesse ook een e-mail sturen naar info@Tube4Sun.nl. Voor meer inspiratie bekijkt u onze voltooide projecten.

Neem contact met ons op

0+
Projecten opgeleverd
0KwH
Bespaard
0
Jaren garantie
0
Uniek product
Lichtkoepel gang

Neem bij vragen contact met ons op

Bestel vandaag nog een van onze hoogwaardige dakkoepels en ervaar de voordelen van natuurlijk daglicht in uw woning. In onze brochure leest u meer over het plaatsen van een kristalglazen lichtkoepel in uw dak. Heeft u een groothandel waar u graag onze daglichtsystemen, zoals een lichtstraat of lichtkoepel, wilt aanbieden of bent u werkzaam als architect en wilt u graag met ons samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze duurzame producten, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)346 769 098. U kunt ook een e-mail sturen naar info@Tube4Sun.nl.