Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier

Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier
Duurzaam materiaal
25 jaar fabrieksgarantie
Vrijblijvende offerte

Wilt u een lichtkoepel installeren in een schuin dak? De daglichtsystemen van Tube4Sun zorgen ervoor dat uw donkere ruimtes verlicht worden met natuurlijk daglicht. Onze kristalglazen koepels zijn toepasbaar bij ieder type dak en allerlei soorten gevels, dus het plaatsen van een lichtkoepel in een schuin dak is geen probleem. Ontdek onze brede collectie of vraag ons naar de mogelijkheden voor uw woning of kantoorgebouw.

In onze collectie vindt u een lichtkoepel die geschikt is voor in een schuin dak

Wilt u een lichtkoepel aanschaffen voor een schuin dak? Tube4Sun biedt u hoogwaardige kwaliteit op het gebied van lichtkoepels voor in het dak. Onze producten worden volledig in Europa geproduceerd en vervaardigd van de beste kwaliteit materialen, zoals duurzaam kristalglas. Het plaatsen van dakkoepels duurt ongeveer een halve dag, daarna geniet u jarenlang van de vele (gezondheids)voordelen die onze daglichtoplossingen bieden. Meer informatie over onze duurzame daglichtsystemen, bijvoorbeeld een platte lichtkoepel, vindt u in onze brochure.

Plaats uw bestelling of vraag ons naar meer informatie

Bestel vandaag nog een lichtkoepel en de juiste benodigdheden voor de installatie in een schuin dak. Neem contact met ons op indien u graag advies ontvangt over de juiste oplossing voor uw project, bijvoorbeeld de keuze tussen een lichtstraat of lichtkoepel, of bekijk onze voltooide projecten voor inspiratie. Stuur een e-mail naar info@tube4sun.nl of bel ons via +31 (0)346 769 098. U kunt ons ook bereiken indien u een offerte voor een lichtstraat wilt aanvragen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale daglichtsysteem van Tube4Sun.

Neem contact met ons op

0+
Projecten opgeleverd
0KwH
Bespaard
0
Jaren garantie
0
Uniek product
Lichtkoepel gang

Neem bij vragen contact met ons op

Bestel vandaag nog een van onze hoogwaardige dakkoepels en ervaar de voordelen van natuurlijk daglicht in uw woning. In onze brochure leest u meer over het plaatsen van een kristalglazen lichtkoepel in uw dak. Heeft u een groothandel waar u graag onze daglichtsystemen, zoals een lichtstraat of lichtkoepel, wilt aanbieden of bent u werkzaam als architect en wilt u graag met ons samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze duurzame producten, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)346 769 098. U kunt ook een e-mail sturen naar info@Tube4Sun.nl.