Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier

Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier
Duurzaam materiaal
25 jaar fabrieksgarantie
Vrijblijvende offerte

Met een lichtkoepel met vlak glas maakt u elke ruimte lichter. Door natuurlijk daglicht toe te voegen aan een ruimte concentreert u zich beter, slaapt u beter en wordt uw algehele gemoedstoestand verbeterd door de vermindering van depressieve gevoelens. Wanneer u een hele dag binnen zit vanwege uw werkzaamheden, haalt u met een dakkoepel met vlak glas het daglicht van buiten naar binnen. Onze Tube4Sun-daglichtsystemen zijn toe te passen in ieder type dak en gevel. Ontdek de mogelijkheden voor uw woning of kantoor en ervaar de voordelen van natuurlijk daglicht.

Een kristalglazen lichtkoepel met vlak glas voor in uw dak

Het installeren van een dakkoepel met vlak glas duurt ongeveer een halve dag, maar u heeft hier nog jarenlang profijt van. Onze kristalglazen daglichtsystemen worden geproduceerd in Europa en vervaardigd van hoogwaardige materialen. Hierdoor ontvangt u dan ook 25 jaar fabrieksgarantie op onze duurzame dakkoepels. Wilt u ook een lichtkoepel met vlak glas of een platte lichtstraat integreren in uw woning voor meer wooncomfort? Wanneer u een dakkoepel met vlak glas aanschaft, hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten; wij leveren complete inbouwsets zonder verrassingen. Ontdek onze collectie en besluit welke dakkoepel met vlak glas voldoet aan uw eisen. Komt u er niet uit? Wij voorzien u graag van advies zodat u meer dan tevreden bent met onze daglichtoplossingen, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas of een glazen lichtstraat.

Plaats een bestelling of neem bij vragen contact met ons op

Wilt u een dakkoepel met vlak glas installeren in uw dak of gevel? Bekijk onze ruime collectie en ontdek de mogelijkheden. Plaats uw bestelling direct of neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@tube4sun.nl of bel naar +31 (0)346 769 098 voor direct contact met een van onze medewerkers. In onze brochure vindt u meer informatie over onze duurzame lichtstraten of lichtkoepels.

Neem contact met ons op

0+
Projecten opgeleverd
0KwH
Bespaard
0
Jaren garantie
0
Uniek product
Lichtkoepel gang

Neem bij vragen contact met ons op

Bestel vandaag nog een van onze hoogwaardige dakkoepels en ervaar de voordelen van natuurlijk daglicht in uw woning. In onze brochure leest u meer over het plaatsen van een kristalglazen lichtkoepel in uw dak. Heeft u een groothandel waar u graag onze daglichtsystemen, zoals een lichtstraat of lichtkoepel, wilt aanbieden of bent u werkzaam als architect en wilt u graag met ons samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze duurzame producten, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)346 769 098. U kunt ook een e-mail sturen naar info@Tube4Sun.nl.