Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier

Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier
Duurzaam materiaal
25 jaar fabrieksgarantie
Vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat, maar bent u benieuwd naar de eventuele kosten? Tube4Sun levert hoogwaardige daglichtsystemen tegen een eerlijke en marktconforme prijs. Het is ons streven om natuurlijk daglicht te integreren in donkere ruimtes waarbij het plaatsen van traditionele ramen geen optie is. Het gebrek aan daglicht heeft namelijk een hele waslijst aan negatieve effecten. Zo heeft het een verminderend effect op uw concentratie, uw geheugen, de kwaliteit van uw slaap en uw algemene gemoedstoestand. Bekijk onze brede collectie of onze voltooide projecten voor inspiratie of vraag ons naar de prijs voor het integreren van een lichtstraat in een plat dak.

Een kwalitatief hoogwaardige lichtstraat tegen aantrekkelijke kosten

Een lichtstraat in een plat dak zorgt voor een aangename toevoeging van natuurlijk daglicht. Het productieproces van onze daglichtsystemen vindt plaats in Europa en combineert hoogwaardige, duurzame materialen met slimme technieken. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een daglichtdimmer aan uw installatie toe te voegen om de lichtinval in een plat dak te reguleren. Bespreek met ons uw wensen en wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden en de eventuele prijs van een lichtstraat in een plat dak. Heeft u al een duidelijk beeld van wat u wilt? Vraag dan een offerte aan voor het plaatsen van een platte lichtstraat. Zo krijgt u meer inzicht in de kosten voor een lichtstraat.

Onze prijzen voor een lichtstraat in een plat dak zijn zonder verrassingen achteraf

Wilt u een lichtstraat of lichtkoepel plaatsen in een dak en bent u benieuwd naar de prijzen? Door een offerte aan te vragen, weet u direct waar u aan toe bent omtrent het installeren van een hoogwaardige lichtstraat. De prijs voor het integreren van een lichtstraat of lichtkoepel in een plat dak is afhankelijk van het type dak of gevel en van uw wensen. Wilt u een lichtstraat of kristalglazen lichtkoepels integreren in het ontwerp van uw woning of kantoor en bent u benieuwd naar de kosten voor uw project? Download onze brochure of vraag ons naar meer informatie over de prijzen voor een lichtstraat in een plat dak. Het plaatsen van dakkoepels is zo gedaan met een complete inbouwset uit onze collectie. Uiteraard zijn alle onderdelen ook los te bestellen.

Vraag een offerte voor meer inzicht in de kosten voor het plaatsen van een lichtstraat

Voor meer informatie over de prijs van het plaatsen van een lichtstraat in een plat dak, vraagt u een offerte aan. Zo weet u direct wat u van ons mag verwachten en wat de eventuele kosten zijn van een lichtstraat. Heeft u een specifiek verzoek of wilt u nog meer informatie over de mogelijke prijzen van het integreren van een lichtstraat in een plat dak? Bel dan naar +31 (0)346 769 098 of stuur een e-mail naar info@tube4sun.nl, zodat we u gericht verder kunnen helpen. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.

Neem contact met ons op

0+
Projecten opgeleverd
0KwH
Bespaard
0
Jaren garantie
0
Uniek product
Lichtkoepel gang

Neem bij vragen contact met ons op

Bestel vandaag nog een van onze hoogwaardige dakkoepels en ervaar de voordelen van natuurlijk daglicht in uw woning. In onze brochure leest u meer over het plaatsen van een kristalglazen lichtkoepel in uw dak. Heeft u een groothandel waar u graag onze daglichtsystemen, zoals een lichtstraat of lichtkoepel, wilt aanbieden of bent u werkzaam als architect en wilt u graag met ons samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze duurzame producten, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)346 769 098. U kunt ook een e-mail sturen naar info@Tube4Sun.nl.