Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier

Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier
Duurzaam materiaal
25 jaar fabrieksgarantie
Vrijblijvende offerte

Wilt u een lichtstraat of lichtkoepel installeren in uw woning? Onze missie is om donkere ruimtes waarin geen traditionele ramen geplaatst kunnen worden, te verlichten met natuurlijk daglicht. Gebrek aan daglicht heeft een sterke invloed op uw gemoedstoestand, humeur en gezondheid. Ervaar hoe meer daglicht in uw woning, kantoor of andere ruimte uw leven verrijkt. Ontdek wat Tube4Sun voor u kan betekenen.

Een lichtstraat of lichtkoepel installeren in uw woning of kantoorruimte

Integreer een lichtstraat of een kristalglazen lichtkoepel in uw lichtplan en realiseer een ruimte die geoptimaliseerd is op het gebied van daglicht. Dezelfde resultaten kunt u niet behalen met kunstlichtbuizen. Een lichtstraat of een lichtkoepel is te integreren in ieder type dak en elke soort gevel. Ontdek ons brede assortiment aan dakkoepels en haal natuurlijk daglicht van buiten naar binnen. Het plaatsen van lichtkoepels is mogelijk in zowel een plat dak als een schuin dak.

Bestel vandaag nog

Optimaliseer de hoeveelheid daglicht in uw woning door te investeren in een glazen lichtstraat of lichtkoepel. Plaats vandaag nog uw bestelling om een kristalglazen lichtkoepel te plaatsen in uw dak. Vanwege de hoogwaardige productieprocessen en de sterke eigenschappen van kristalglas, ontvangt u 25 jaar fabrieksgarantie. Wilt u meer informatie over onze dakkoepels ontvangen? Download onze brochure of neem contact met ons op indien u een specifieke vraag heeft. Bel naar +31 (0)346 769 098 of stuur een e-mail naar info@Tube4Sun.nl. Wij voorzien u graag van de juiste service.

Neem contact met ons op

0+
Projecten opgeleverd
0KwH
Bespaard
0
Jaren garantie
0
Uniek product
Lichtkoepel gang

Neem bij vragen contact met ons op

Bestel vandaag nog een van onze hoogwaardige dakkoepels en ervaar de voordelen van natuurlijk daglicht in uw woning. In onze brochure leest u meer over het plaatsen van een kristalglazen lichtkoepel in uw dak. Heeft u een groothandel waar u graag onze daglichtsystemen, zoals een lichtstraat of lichtkoepel, wilt aanbieden of bent u werkzaam als architect en wilt u graag met ons samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze duurzame producten, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)346 769 098. U kunt ook een e-mail sturen naar info@Tube4Sun.nl.