Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier

Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier
Duurzaam materiaal
25 jaar fabrieksgarantie
Vrijblijvende offerte

Wilt u een platte lichtkoepel integreren in uw woning of kantoor? De kristalglazen daglichtsystemen van Tube4Sun zorgen ervoor dat uw donkere ruimte verlicht wordt met natuurlijk daglicht. Kunt u geen traditionele ramen plaatsen in bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer of uw kantoor? Door een platte lichtkoepel te integreren in uw dak, haalt u het daglicht naar binnen. Ervaar zelf de voordelen van een hoogwaardig daglichtsysteem op uw concentratie, gemoedstoestand en uw gezondheid. Ontdek onze brede collectie en stel uw ideale daglichtsysteem samen.

Een platte lichtkoepel vervaardigd van de beste materialen

Door het plaatsen van een platte lichtkoepel zorgt u ervoor dat uw ruimtes geoptimaliseerd worden op het gebied van natuurlijk daglicht. Wanneer u een Tube4Sun-daglichtsysteem aanschaft, bent u verzekerd van kwalitatieve technieken en duurzaamheid. De productie vindt plaats in Europa en wij werken uitsluitend met gecertificeerde materialen en vakmensen. Onze daglichtoplossingen, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas, zijn gemaakt van kristalglas; een materiaal dat zich kenmerkt door transparantie, sterkte en zelfreinigende eigenschappen. Om deze reden ontvangt u ook 25 jaar fabrieksgarantie. Onze lichtkoepels zijn geschikt voor ieder type dak en elke soort gevel.

Ontdek onze collectie en bestel vandaag nog

Wilt u een platte lichtkoepel aanschaffen voor uw woning of wilt u onze duurzame daglichtsystemen aanraden aan uw eigen klanten? Download onze brochure voor meer informatie over het plaatsen van dakkoepels. Heeft u een vraag over het plaatsen van een lichtstraat of lichtkoepel, bijvoorbeeld op een schuin dak, of een speciaal verzoek? Neem contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van de juiste oplossing. Bel naar +31 (0)346 769 098 of stuur ons een e-mail via info@Tube4Sun.nl.

Neem contact met ons op

0+
Projecten opgeleverd
0KwH
Bespaard
0
Jaren garantie
0
Uniek product
Lichtkoepel gang

Neem bij vragen contact met ons op

Bestel vandaag nog een van onze hoogwaardige dakkoepels en ervaar de voordelen van natuurlijk daglicht in uw woning. In onze brochure leest u meer over het plaatsen van een kristalglazen lichtkoepel in uw dak. Heeft u een groothandel waar u graag onze daglichtsystemen, zoals een lichtstraat of lichtkoepel, wilt aanbieden of bent u werkzaam als architect en wilt u graag met ons samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze duurzame producten, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)346 769 098. U kunt ook een e-mail sturen naar info@Tube4Sun.nl.