Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier

Wilt u dakkoepels plaatsen om een donkere ruimte te verlichten met natuurlijk daglicht?

Neem contact met ons op
Bestel uw dakkoepels hier
Duurzaam materiaal
25 jaar fabrieksgarantie
Vrijblijvende offerte

Wilt u een platte lichtstraat verwerken in uw ontwerp voor een kantoorruimte of uw woning? Een lichtstraat is opgebouwd uit meerdere vensters die natuurlijk daglicht doorlaten. Tube4Sun biedt een uitgebreide collectie daglichtsystemen. Onze missie is om donkere ruimtes te verlichten met natuurlijk daglicht door middel van slimme en duurzame daglichtoplossingen. Bekijk ons assortiment of vraag ons om advies. Een platte lichtstraat is toepasbaar in elk type dak en geveltoepassing.

Verbeter de focus en het humeur van uw werknemers met een platte lichtstraat

Een platte lichtstraat voor natuurlijk daglicht in een kantoorruimte of bijvoorbeeld in uw woning draagt bij aan uw gezondheid. Zo worden depressieve gevoelens verminderd, slaapt u beter en kunt u zich beter concentreren. Bovendien verbetert de aanwezigheid van natuurlijk daglicht uw humeur thuis en op het werk. In zowel zonnige als bewolkte weersomstandigheden zorgen onze kristalglazen dakkoepels ervoor dat het daglicht optimaal opgevangen wordt en met een handige daglichtdimmer reguleert u zelf de lichtinval bij een plat dak. Twijfelt u tussen het plaatsen van een lichtstraat of een lichtkoepel? Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Neem bij interesse contact met ons op

Neem contact met ons op als u een platte lichtstraat wilt laten installeren in uw woning of kantoorruimte. Wij stellen graag een offerte voor u op. Bel naar +31 (0)346 769 098, stuur een e-mail naar info@tube4sun.nl of vul ons contactformulier in. Ook groothandels, architecten, projectontwikkelaars of bijvoorbeeld aannemers kunnen bij interesse in het plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze duurzame daglichtsystemen.

Neem contact met ons op

0+
Projecten opgeleverd
0KwH
Bespaard
0
Jaren garantie
0
Uniek product
Lichtkoepel gang

Neem bij vragen contact met ons op

Bestel vandaag nog een van onze hoogwaardige dakkoepels en ervaar de voordelen van natuurlijk daglicht in uw woning. In onze brochure leest u meer over het plaatsen van een kristalglazen lichtkoepel in uw dak. Heeft u een groothandel waar u graag onze daglichtsystemen, zoals een lichtstraat of lichtkoepel, wilt aanbieden of bent u werkzaam als architect en wilt u graag met ons samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze duurzame producten, bijvoorbeeld een lichtkoepel met vlak glas. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)346 769 098. U kunt ook een e-mail sturen naar info@Tube4Sun.nl.