• Eenvoudige installatie

Het installeren van een Tube4Sun dakraam vergt eenhalve dag en levert direct resultaat op.

  • Kwaliteit gegarandeerd

100% Europees product

  • Duurzaamheid

Voor een verminderde milieu-impact… We beperken het gebruik van plastic zoveel mogelijk

  • Tevredenheid

ij stellen u een team van experts ter beschikking om ute adviseren en u de beste oplossingen te bieden volgensuw behoeften. Uw project wordt gerealiseerd door eenpermanente samenwerking met één doel… U 100%tevreden stellen. We helpen u graag met vergelijken enbegeleiden u bij het maken van de juiste keuze

  • Scherpe prijzen

Marktconforme prijzen, kristal glas voor de prijs vankunststof. Bovendien geen onverwachte extra kosten; wijleveren complete inbouwsets zonder verrassingen. Ennatuurlijk zijn alle onderdelen van het daglichtsysteem loste bestellen en na te leveren

De toegevoegde waarde van Tube4Sun®

Duurzaam door hoge isolatiewaarde

Geen koudebrug, thermische en akoestische isolatie dankzij het isolatie element met HR++ glas.

Koepels van kristalglas

Kristalglazen koepels met lange levensduur: ongevoelig voor vuil, aanslag en verkleuring. Kristal laat het gehele daglichtspectrum jarenlang door en zijn bovendien zelfreinigend

Lange levensduur

Maar liefst 25 jaar garantie op de helderheid en spiegelende werking van de buizen.

Breed assortiment

Tube4Sun biedt ruime keuze uit verschillende diameters voor elk type dak of geveltoepassing. Daarbij zijn er ten aanzien van de diffuser mogelijkheden voor zowel rond als vierkant. En is er een oplossing voor systeemplafonds. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk.

Hoge reflectiewaarde

De spiegelbuis is aan de binnenzijde voorzien van een laag zilver- en siliciumoxide en heeft een reflectiewaarde van 99,8% en heeft een zeer glad oppervlak waardoor de lichtstralen de juiste kant op gaan. Zo verliezen de lichtstralen geen intensiteit, zelfs niet met de maximale lengte van de buis, en worden ze doorgestuurd naar de diffuser. De buis heeft een wanddikte van 0,5mm waardoor deze zeer stevig is.

Hoe werkt het?

1

De koepel vangt het daglicht op en buigt het om in de buis. De buis voert daglicht door uw huis naar het hart van de kamer.

2

Tube4Sun’s® isolatie element voorkomt dat er een thermischebrug ontstaat tussen het het daglichtsysteem en structuur van hetgebouw. Hierdoor is er geen risico op condensatieproblemen.

3

De diffuser verandert de natuurlijke kleurenniet, diffuseert en stuurt gelijkmatig de lichtstralen in de buis.De zuiverheid van het basismateriaal zorgt voor een optimalelichttransmissie.

Bestellen